Top 40 legújabb link > Állás - wyw.hu

Szponzorált linkek
Biztos Kész
http://biztoskesz.hu/

A Biztos Kész munkaerő szervező központ Budapesten és Szegeden is üzemeltet irodát, valamint az ország egész területén hirdet megbízható állásokat. Az iroda különlegessége, hogy egyszerre foglalkozik diákmunkákkal, teljes állású vagy részmunkaidős felnőtt munkákkal, illetve nyugdíjasok számára is ideális részmunkaidős állásokkal. Korosztálytól és képesítéstől függetlenül tudnak segíteni a dolgozni vágyóknak.

Biztos Kész
Jooble állások
https://hu.jooble.org

Mit tesz Ön, ha meg akar találni valamit az interneten? Pontosan! Keresőmotorokat fog használni - olyanokat, mint a Google vagy Yandex. A Jooble ugyanilyen keresőmotor azzal a különbséggel, hogy kifejezetten álláskeresésre terveztük. A keresés az összes állásportálon folyik Magyarországon.

Jooble állások
Munkahelyek dublini írországban
https://www.abrivia.ie/

2006-ban alakult Abrivia az Írország egyik legjelentősebb munkaerő-toborzó vállalata, amely a számviteli és pénzügyi, értékesítési és marketing, technológia, humán erőforrás és irodai támogatás.Látogasson el honlapunkra, hogy megtekinthesse a dublini írországi lehetőségek széles skáláját.

Munkahelyek dublini írországban
Jobozz.hu diákmunka
http://www.jobozz.hu/

A diákmunka keresése során fontos az, hogy hol és milyen jellegű munkát kínálnak az iskolaszövetkezetek. Diákként így érdemes olyan diákmunkát vállalni, amely segítségével megfelelő zsebpénzt és karrieralapot biztosít magának egy nappali tagozatos, vagy passzív féléves tanuló. Fontos lehet még az is, hogy mennyire alkalmazkodik egy munka a tanrendhez, mivel diákként első sorban az iskolai tanulmányok a fontosak. Ha sikerül megtalálnunk azt a diákmunkát, amely ideális számunkra, akkor az olyan folyamatokat indít el, amely a későbbiek folyamán biztos karriert jelenthet számunkra. Találd meg te is a számodra legmegfelelőbb állást a jobozz.hu diákmunka kereső segítségével, mivel így könnyedén elérheted céljaidat a tapasztalatszerzés és megbecsülés rögös útján.

Jobozz.hu diákmunka
Diák munka az ország egész területén
http://job-force.hu/

Diákszövetkezet Budapest - nálunk rád is vár egy bejelentett állás! Ha már régóta a megfelelő diák munka után kutatsz, de a Job-Force diák szövetkezet oldalán még nem próbálkoztál, itt az ideje jelentkezned! Szórólapozás, árufeltöltés, telefonos, hostess és gyakornoki munkák minden mennyiségben, kizárólag bejelentett munkaviszonyban, magas fizetésért! Mi megtaláljuk azt a diákmunkát, ami neked kedvez! Diákmunka Budapest - mire vársz még? A munkáért is meg kell dolgozni! Írj nekünk, vagy hívd ügyfélszolgálatunkat!

Diák munka az ország egész területén
Pályázatírás teljes körű lebonyolítása - Germain Gép Kft.
http://germaingep.com/portfolio/palyazatiras-teljes-lebonyolitasa/

Mezőgazdasági gép, barkácsoló gép, fémipari gép, ablakgyártó gép, borászati gép…mi csakis a prémium márkákban és az első számú színvonalban hiszünk. Ezt az is bizonyítja, hogy megrendeléseink főként meglévő ügyfeleink ajánlása alapján érkeznek. Ipari gépeink masszívak, és hosszú távon is bírják a gyűrődést. Professzionális pályázatírásban is otthon vagyunk, így levesszük a pályázás terhét a válláról. Eladná ipari gépeit? Keressen minket bizalommal, hiszen gépfelvásárlással is foglalkozunk. Várjuk honlapunkon!

Pályázatírás teljes körű lebonyolítása - Germain Gép Kft.
HotelJobZentrum***** Szallodai es ettermi munkak
https://www.hoteljobzentrum.com/

Álláshirdető portálunkon külföldi munkalehetőségek között lehet válogatni, melyek a vendéglátóiparhoz kötődnek. Ez a munkakör lehet szobalány, konyhai kisegítő, szakács, felszolgáló, esetleg recepciós. Az állások főleg észak-olaszországi és ausztriai vendéglátóhelyek hirdetései. Előfordulnak azonban Dél-Tirol (Olaszország), Tirol, Burgenland, Karintia, Alsó-Ausztria, Felső-Ausztria, Salzburg, Stájerország, Vorarlberg és Bécs hirdetései is. Honlapunkon kizárólag olyan cégek hirdetéseit közöljük amelyekre a a munkavállalóink még rossz kritikát nem közöltek. Így bátran használhatod külföldi álláskeresésre a hoteljobzentrum.com honlapot.

HotelJobZentrum***** Szallodai es ettermi munkak
Állás mindenkinek
https://www.allasmindenkinek.hu/

Munka? Karrier? Kiváló kolléga? Remek főnök? Nálunk mindezt megtalálhatod! Állás mindenkinek. Lehetőség Neked. Találj állást vagy hirdess ingyen! Akár regisztráció nélkül is jelentkezhetsz az állásokra.

Állás mindenkinek
Karrier tervezés segítséggel | Job Evolution
https://www.jobevolution.hu/job_gps

Az elbocsátás kezelése a munkavállalónak és a munkaadónak egyaránt nehéz lehet. Különösen igaz ez csoportos létszámleépítés esetén. Az outplacement vagy gondoskodó elbocsátás hivatott csökkenteni a munkahely, illetve a munkavállaló elvesztésével járó problémákat. Az újbóli elhelyezkedést karrier tervezés, tanácsadás és coaching segíti, illetve létezik kifejezetten a munkába visszatérő kismamák integrálására szolgáló munkaerő piaci program is. Az elbocsátásnak nem kell krízisnek lennie. Segítünk.

Karrier tervezés segítséggel | Job Evolution
Segítség a minőségi önéletrajzhoz
https://www.workania.hu/cms/karrier-tan-csad-s/-ll-st-keresek/-n-letrajz-n-l ...

Egy önéletrajz megírása előtt áll? Azon tűnődik, hogy hogyan hozhatná ki önéletrajzából a legjobbat? A Workania weboldalán több olyan írást is olvashat, amik biztos hasznosak lesznek majd. Illetve az oldalon akár rögtön megcsinálhatja saját önéletrajzát, melyet a netes adatbázisba feltölthet. Az efféle önéletrajzokat aztán a potenciális cégek átolvashatják és felvehetik az álláskeresőkkel a kapcsolatot. De ha úgy preferálja, akkor akár PDF fájlként le is töltheti.

Segítség a minőségi önéletrajzhoz
Méhész tanfolyam a Géniusz Plusznál!
http://geniuszplusz.hu/tanfolyamok/mezogazdasagi-elemiszeripari-kepzesek/meh ...

Global General Kft. épületgépészet professzionálisan. Cégünk 2007 óta gyűjti a megelégedett és vissza térő megrendelőket. Folyamatosan bővülő portfóliónknak köszönhetően az épületgépészeti komplett megoldások ( víz, gáz, csatorna, fűtés, hűtés) kívül már foglalkozunk klimatizálás (mono, split, hőszivattyú) beszerelésével. Ezeken kívül vállalunk teljes kéménytechnikai ( bélelés, átépítés, javítás) megoldásokat. Szakértőnk elsődleges szempontja a költséghatékony megoldások a minőségi anyagok felhasználása mellett. Hívjon bizalommal.

Méhész tanfolyam a Géniusz Plusznál!
Munkavédelmi szabályzat cégeknek és magánszemélyeknek
https://munka-vedelem.net/munkavedelem/munkavedelmi-szabalyzat/

A munkavédelem és a tűzvédelem területén tapasztalható elmaradásokat azonnal pótolni kell. Nemcsak a bírságok miatt, hanem egy esetleges munkabaleset elkerülésének érdekében is. A lehetséges veszélyekre kiterjedő szabályzat elkészítése és a megfelelő oktatás elengedhetetlen a kockázatok csökkentéséhez. Segítünk Önnek a hiányosságok pótlásában, sőt a kockázatértékelés készítését is ránk bízhatja. Kérheti ajánlatunkat vállaltirányítási rendszerek, többek között ISO 9001 szabvány bevezetésére is.

Munkavédelmi szabályzat cégeknek és magánszemélyeknek
Protocall - Állásajánlatok, outsourcing
http://www.protocall.hu/hu/allas

A Protocall több, mint 15 éves call center és outsourcing tapasztalttal keres új munkatársakat folyamatosan bővülő csapatába. Tekintse meg az aktuális, call center, host és hostess, telefonos operátor és telefonos értekesítői állásajánlatainkat.

Protocall - Állásajánlatok, outsourcing
Németországi hegesztő állások
http://personalpartner.hu/

Állások Németország, Svájc, Ausztria és Belgium városaiban. Számos pozíció közül választhatja ki a szaktudásának megfelelőt, amelyek egy része nyelvtudást sem igényel. Főként elektrotechnikus, villanyszerelő, karosszérialakatos és hegesztő állások érhetőek el nálunk, de érdemes figyelni weboldalunkat, hiszen az ajánlatok folyamatosan frissülnek. Várjuk munkáltatók megkeresését, akiknek munkaerő-közvetítésben és -kölcsönzésben, illetve a HR feladatok kiszervezésében is segítséget tudunk nyújtani. Kérdés esetén hívjon bátran

Németországi hegesztő állások
Német tanulás Székesfehérváron
http://www.nemet-nyelvtanfolyam-szekesfehervar.hu/

Szükséged van német nyelvtudásra? Gyere el a székesfehérvári Hello English nyelviskolába, ahol már a német nyelvet is elsajátíthatod! Nem kell elsőre mellettünk döntened, első „ismerkedésre” találtuk ki a Székesfehérváron egyedülálló próbatanfolyamunkat. Három hét alatt 16 nyelvórát tanulhatsz nálunk kockázatmentesen, és ha nem jön be a módszerünk vagy a nyelviskolánk, hiánytalanul visszafizetjük a próbatanfolyam árát. Hello English nyelviskola - Itt mi alkalmazkodunk hozzád!

Német tanulás Székesfehérváron
Mérlegképes könyvelő tanfolyam
https://www.pallas70.hu/merlegkepes-konyvelo-tanfolyam

A Pallas 70 Oktatási és Vizsgaközpont a gazdasági és társadalmi környezet figyelembevételével állítja össze képzési kínálatát. Az intézmény oktatói szigorú szűrés után kezdhetik meg tevékenységüket. A felkészült szakembergárda mellett a tanfolyamainkon résztvevők számára biztosítjuk a tanuláshoz szükséges eszközöket és a biztonságos környezetet. A törvényi változások nyomon követésével folyamatosan frissítjük oktatási anyagunkat, legyen szó a tb vagy mérlegképes könyvelő tanfolyam segédleteiről.

Mérlegképes könyvelő tanfolyam
Bbsitter - bébiszitter adatbázis
http://bbsitter.hu

Bbsitter oldalunkat azért hoztuk létre, hogy összehozza a szülőket és a bébiszitteri munkát vállalókat. A bébiszitteri munkát keresők egy gyors regisztráció után már teljes jogú tagjai a közösségnek, így a bébiszittert kereső szülők már lehet, hogy aznap rátalálnak.

Bbsitter - bébiszitter adatbázis
Német nyelvtanfolyam tesztekkel
http://www.nyelvtanulas-gyorsan.hu/nemet-nyelvtanfolyam

Haladó és kezdő nyelvoktatás Budapest és Gödöllői nyelvlaborban, a Nyelvtanulás-gyorsantól. Célunk az, hogy ne csak elméletben tudjon beszélni az idegen nyelveket. Így beszédközpontúság orientált a tanfolyam. Nincs olyan, hogy csoport, itt mindenkivel egyénileg foglalkozunk. Jelenleg angol, német, spanyol és magyar nyelven indítunk tanfolyamot. Vállaljuk, hogy biztos tudással tud neki vágni a külföldi munka, vagy a nyelvvizsgának. Oldalunkon lehetőség van online teszt kitöltésére, hogy megtudja milyen szinten áll és kezdheti a tanulást.

Német nyelvtanfolyam tesztekkel
Angol Önéletrajz
http://www.angoloneletrajz.uk/

Angol önéletrajz írás profi módon, személyes konzultációval. Felmérjük a nyelvtudásodat egy konzultáció során, hogy ne fuss felesleges köröket, tudd milyen szinten állsz, megnézzük a tapasztalataidat, végzettségedet. Ez után készül el a profi angol önéletrajzod! Nem titok, hogy a legtöbben Angliai munkavállalás reményében fordulnak hozzánk, de bármely angol nyelvterületre tudunk önéletrajzot készíteni. Helyezkedj el gyorsabban, törj magasabbra!

Angol Önéletrajz
Azonnal kezdhető munka Németországban Ausztriában és Svájcban
http://euarbeit.info

Azonnal kezdhető munkák Svájcban. Honlapunkon találjon állást és vegye fel a kapcsolatot közvetlen a hirdetés feladójával. Nincs közvetítő, Ön az álláshirdetés feladójának írhat közvetlenül, és jelentkezhet a munkára. Töltse fel az Önéletrajzát, amit a munkaadók bármikor megnézhetnek, ha erre Ön ad engedélyt. Lépjen be a saját fiókjába ahol megnézheti az elmentett hirdetéseket, beállíthatja a hirdetésfigyelőt, elmentheti a hirdetéseket.

Azonnal kezdhető munka Németországban Ausztriában és Svájcban
Közvetítési díj nélkül végezhető külföldi munka Németországban
http://nemetmunkahely.hu/

Kiváló német munkák, szállással, a diwa Personalservice GmbH hivatalos magyarországi képviselőjétől. Kiemelkedő fizetés, szakmai fejlődés és nyelvtanulási lehetőség - ezeket mind biztosítják munkavállalóik számára.

Közvetítési díj nélkül végezhető külföldi munka Németországban
Német nyelvtanfolyam - Soter Nyelviskolában
http://www.soternyelviskola.hu/nemet.html

Német nyelvtanfolyamainkon amelyek kezdőtől a felsőfokú nyelvvizsga előkészítőig, mind egyéni, mind csoportos oktatás keretében elérhetőek, fejlesztjük mind a négy nyelvi alapkészséget (írás, beszéd, szövegértés, hallás), de a fő hangsúlyt a szóbeli kommunikációs készségre helyezzük! A németed nem fog „magyarosan” szólni! Tanfolyamainkon nem csak a német nyelvet adjuk át, hanem − észrevétlenül − a nyelvet működtető logikát, gondolkodásmódot, szemléletet is! Így segítünk Neked, hogy ne fordíts folyamatosan, hanem németül gondolkodj, amikor németül beszélsz. Nem felejtjük el anyanyelvedet sem a német nyelvtanfolyamon! Miközben az a célunk, hogy németül gondolkodj és beszélj, folyamatosan számolunk azzal is, hogy magyar anyanyelvűként tanulod az idegen nyelvet. Biztosíthatunk, hogy a tipikusan „magyar nehézségekre, hibákra” jól bevált módszereink vannak!

Német nyelvtanfolyam - Soter Nyelviskolában
OKJ tanfolyamok és képzések
http://www.melyiksuli.hu/

A melyiksuli.hu egy olyan oktatásszervező és -közvetítő rendszer, amely elsősorban az iskolarendszeren kívüli képzési lehetőségeket rendszerezi, és a konkrét ajánlatokat ad a hallgatók számára. A melyiksuli.hu közvetlenül nem nyújt képzéseket. Az oldal teljesen ingyenes a hallgatók számára, mivel a közvetítői jutalékot az oktatási intézmények fizetik. A hallgatók ugyanazon kedvezményekre jogosultak, mintha közvetlenül az intézményeknél jelentkeznének, sőt a melyiksuli.hu-n keresztül további online kedvezményekben részesülhetnek. A honlapon több -féle OKJ-s szakközépiskolai képzés és OKJ-s felnőttképzés közt választhatunk. Az OKJ-s tanfolyamok mellett egyéb képzéseket is találunk. További információt a weblapon találhatunk a képzésekről.

OKJ tanfolyamok és képzések
Szakmai személyes márka építése.
http://www.palyamarketing.hu/

Amennyiben érdekel a szakmai személyes márka, énmárka, personal branding témakör, a palyamarketing.hu weboldalon jó helyen jársz! Itt minden olyan szükséges információt és segítséget megtalálsz, mellyel fellendítheted vállalkozásodat és egy magasabb szintre léphetsz a szakmai ranglétrán. Iratkozz fel a SzemélyesMarketingSzerda hírlevelekre, és tedd magad láthatóvá célközönséged számára!

Szakmai személyes márka építése.
Munkaközvetítés, oktatás - Gransol Kft
https://gransol.hu/allas-ajanlat/

Munkaerő közvetítés és kölcsönzés Magyarországon és az Unióban. Piacképes szakmák oktatása. Felkészítő gyakolratok munkavállalásra.

Munkaközvetítés, oktatás - Gransol Kft
Tanári állásajánlat - BeHappy Angol Nyelviskola
http://www.behappynyelviskola.hu/allasajanlat

A BeHappy Angol Nyelviskolában lehetőség van főállású és részmunkaidős tanfolyamszervezői és tanári állásra jelentkezni. Munkatársaink vidámak, lendületesek és dinamikusak, sikereik szakmai tudásuknak, tapasztalataiknak és pozitív látásmódjuknak köszönhetők. Egyedi módszerrel tanítják az angolt, így a tanulók rugalmas időbeosztásban, egyéni haladási tempóval sajátíthatják el a nyelvet, saját céljaiknak megfelelően. Jelentkezz hozzánk, ha te is szeretnél fiatalos csapatunk tagja lenni, és illenek rád a pozíciók bármelyikében jelöltek! Látogasd rendszeresen weboldalunkat, mert bővülő tanulói létszámunk miatt folyamatosan keresünk új munkatársakat!

Tanári állásajánlat - BeHappy Angol Nyelviskola
Flott Job - munkaerő kölcsönzés
http://www.munkaerokolcsonzes-flottjob.hu/

A Kelet-Flott Kft. célja az ügyfeleknél időszakosan vagy folyamatosan fellépő, bármilyen típusú humánerőforrás szükséglet költséghatékony, rugalmas kielégítése, hogy Ön több időt fordíthasson a cége jövőjét befolyásoló szakmai kérdésekre. Ezen kívül a munkavállalóknak is segítséget nyújtunk önéletrajz és motivációs levél mintákkal és tanácsokkal ezek megírásához.

Flott Job - munkaerő kölcsönzés
Hajópincér képzés állással - pincerakademia.hu
http://www.pincerakademia.hu/pincer-tanfolyam/pincer-kepzes/

A GMN Akadémia és korábbi jogelődje a Pincér Akadémia nagy hajós múlttal rendelkező szakértőket fog össze. Célunk, hogy a hajópincér képzésen keresztül használható tudást biztosítsunk a leendő folyami vagy tengerjáró hajókon dolgozó pincérek számára. Emellett több hajótársaság munkaerő igényét is kiszolgálva a jó tanulóink számára hajós állást is biztosítunk, így velünk biztos a siker!

Hajópincér képzés állással - pincerakademia.hu
Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam
http://penzugyi-szamviteli-ugyintezo.com

Pénzügyi és számviteli ügyintéző képzés országszerte, több nagyvárosban. A pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam felkészít a vállalkozások működésével összefüggő számviteli-pénzügyi feladatok elvégzésében való közreműködésre, részfeladatok elvégzésére. Látogasson el weboldalunkra és jelentkezzen online.

Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam
Társadalombiztosítási ügyintéző szakképesítés
http://tb-ugyintezo.com

TB-ügyintéző képzés és tanfolyam országszerte (Budapesten, Debrecenben, Győrben, Kaposváron, Miskolcon, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Pécsen, Szekszárdon, Szolnokon, Zalaegerszegen) kiváló előadókkal! Miért hasznos a társadalombiztosítási ügyintéző képzés? Mert nemzetgazdaságilag fontos terület. Misem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a képzés megkezdésének feltétele ugyan “csak" érettségi vizsga, de sok adószakértő és könyvelő is elvégzi a képzést. Jelentkezzen honlapunkon keresztül online!

Társadalombiztosítási ügyintéző szakképesítés
Mérlegképes könyvelő szakképzés
http://merlegkepes-konyvelo-tanfolyam.hu

A Penta két képzési csomagot állított össze úgy, hogy az Ön szakmában való jártassági szintjének megfelelő, ütőképes szakképzésben részesüljön. A képzést támogató szakmai partnereknek köszönhetően olyan gyakorlati tudásra tehet szert, amellyel lekörözheti más képzőknél végző kollégáit! A nyitástól a zárásig le fog könyvelni egy céget "valódi" bizonylatok alapján, profi gyakorlati oktatóval. Nemcsak gyakorlatot szerez, hanem rendszerezi a megszerzett tudását is!

Mérlegképes könyvelő szakképzés
Adótanácsadó OKJ tanfolyam
http://adotanacsado-kepzes.com

Az adótanácsadó tevékenysége során jogosult vállalkozások, más jogi személyek és magánszemélyek adóival, adó jellegű kötelezettségeivel, költségvetési támogatásával összefüggő tanácsadásra, segítségnyújtásra, a kötelezettség teljesítésében és a jogok érvényesítésében való közreműködésre, továbbá az adóhatóságok előtti képviseletre. Adótanácsadó képzésünk országszerte, az alábbi városokban indul: Budapesten, Debrecenben, Győrben, Kaposváron, Miskolcon, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Pécsen, Szekszárdon, Szolnokon, Zalaegerszegen. Látogasson el honlapunkra és jelentkezzen Ön is! Kiváló kiegészítése ez a képzés a jogi, közgazdasági diplomának vagy a mérlegképes könyvelő szakképesítésnek.

Adótanácsadó OKJ tanfolyam
Idősgondozás, szociális munka Angliában
http://www.idosgondozaslondonban.hu

Angliába, Londonba keresünk idősgondozókat. Munkavégzés helye Surrey megye illetve London. A gondozók naponta több gondozotthoz is ellátogatnak. Teljes munkaidős állás. Feltétel: angol nyelvtudás, legalább alap fok és jogosítvány. Jelentkezés angol nyelvű önéletrajzzal: info@idosgondozaslondonban.hu

Idősgondozás, szociális munka Angliában
Melyik önéletrajz a legjobb?
http://karrierista.blog.hu/2013/08/05/oneletrajz_sablonos_vagy_egyeni_a_nyero

Külföldön és Magyarországon egyaránt vannak betöltetlen munkahelyek. Az állás megtalálása és megkapása azonban nehezebb lehet, mint maga a későbbi munka. Az állásinterjú még egy karrierista részére is tartogathat meglepetéseket, de az álommunka elnyerése is okozhat gondot. Mikor kapunk először fizetést és miből fedezzük a költségeinket? Melyik önéletrajz a legjobb?

Melyik önéletrajz a legjobb?
Ikron - HR modul
https://ikron.hu/hr/

Néhány gombnyomással elérheti azt, hogy a dolgozói jelenlétekről, szabadságolásokról vagy eltávozásásokról naprakész információi legyenek. A toborzás-kiválasztás folyamatai egy kézben összpontosulhatnak. Nem kell többé HR-es céget alkalmaznia HR-es feladatainak ellátására. A HR szoftver segítségével növelheti cége hatékonyságát és megkímélheti munkatársait a HR-es munkálatoktól.

Ikron - HR modul
Opciós tőzsdei tanfolyam
http://www.opcioguru.com/opcios-oktatas

Az OpcioGuru 5 éve foglalkozik opciós kereskedés oktatásával online és személyes formájában. Opciós tanfolyamainkon a gyakorlati oktatásra helyezzük a hangsúlyt, és nem csak az alapokat tanítjuk, hanem konkrét stratégiákat is. Előzetes opciós tapasztalat nem szükséges a 3 napos oktatáshoz, nálunk az elméletet és a gyakorlatot is megtanuljátok. Jelentkezhettek online bemutató webinárokra is.

Opciós tőzsdei tanfolyam
Marketing képzés állatorvosoknak
http://allategeszsegugyimarketing.hu/szolgaltatasok/egeszsegugyi-marketing-k ...

Az egészségügyi marketing szemináriumok célja, hogy az egészségügyben dolgozók a tanfolyam elvégzésével olyan marketingszemléletet kapjanak, hogy utána magabiztosan merjenek belevágni saját vállalkozásukba, tudatosan tudják felépíteni saját praxisukat. A nap végére interaktív módon, közösen felépítünk egy virtuális rendelőt. A képzés után azonnal alkalmazható, komplex, kis cégek számára is elérhető és megfizethető marketing-megoldásokat kapnak, melyet saját maguk is képesek megvalósítani. A képzés árát befektetésnek kell tekinteni, ami rövidtávon megtérül a tanultak alkalmazásával.

Marketing képzés állatorvosoknak
Az első Online Iratmintatár
https://www.iratmintatar.info/

Töltse le cégének szükséges iratminát, jegyzőkönyvet, nyomtatványt vagy szabályzatot. Ne bajlódjon az elkészítéssel. Egy klikk és már kész is.

Az első Online Iratmintatár
Business Development Consulting Kft.
http://cegkepviselet.sk/

Cégünk komplex szolgáltatásokat nyújt cégalapítás, céggondozás és cégképviselet terén Szlovákiában és Csehországban. Szolgáltatásaink a következők: cégalapítás Szlovákiában, Csehországban, és igény esetén Romániában, Lengyelországban és Szlovéniában, cégmódosítás, céggondozás és cégképviselet, könyvelés és adótanácsadás, jogi tanácsadás, honlap, mailbox, domain regisztráció, webhosting, valamint a társaság működésének támogatása (ingatlanközvetítés, adatbázis készítés, vállalati tanácsadás, piackutatás, online számlázás).

Business Development Consulting Kft.
Tanáácsok Önéletrajz íráshoz
http://www.tutimunkak.hu/az-ot-leggyakoribb-hiba-oneletrajziras-soran/

Írásunk az önéletrajz elkészítésekor leggyakrabban előforduló hibákról és azok kijavításról szól.

Tanáácsok Önéletrajz íráshoz
Hirdetések
Oldal leírása
allas.wyw.hu: Állás katalógus, állásajánlatok. Diákmunka, távmunka, álláskeresők, pályázatok, ösztöndíjak. Állás külföldön, fejvadászok, fórumok, önéletrajz.
Gyűjteményünkben 401 válogatott állás, munka témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 401 | Várakozó linkek: 5 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 226354