Top 40 legújabb link > Állás - wyw.hu

Tartalom:

allas.wyw.hu

Német tanulás Székesfehérváron
Német tanulás Székesfehérváron
http://www.nemet-nyelvtanfolyam-szekesfehervar.hu/

Szükséged van német nyelvtudásra? Gyere el a székesfehérvári Hello English nyelviskolába, ahol már a német nyelvet is elsajátíthatod! Nem kell elsőre mellettünk döntened, első „ismerkedésre” találtuk ki a Székesfehérváron egyedülálló próbatanfolyamunkat. Három hét alatt 16 nyelvórát tanulhatsz nálunk kockázatmentesen, és ha nem jön be a módszerünk vagy a nyelviskolánk, hiánytalanul visszafizetjük a próbatanfolyam árát. Hello English nyelviskola - Itt mi alkalmazkodunk hozzád!

www.nemet-nyelvtanfolyam-szekesfehervar.hu
A 9 leggyakoribb interjúfajta
A 9 leggyakoribb interjúfajta
http://kurtanklara.hu/2015/08/19/379/

Sokféle interjúval találkozhatsz, ezért jó, ha felkészülsz a lehető legjobb interjhelyzetre. Karriered építéséhez meg kell találnod a legjobb interjúválaszokat, és viselkezdéseket. Jó benyomást kell keltened az elejétől a végéig. A karrier tanácsadás során felkészítelek az összes interjúfajtára, és a legnehezebb interjú kérdésekre adandó interjú válaszokra.

kurtanklara.hu
A jómódú szakemberek klubja: szaki.biz
A jómódú szakemberek klubja: szaki.biz
http://szaki.biz

Szeretne részese lenni egy olyan klubnak, mely kifejezetten azért jött létre, hogy segítse azokat a szakembereket, akik minőségi szolgáltatásokat nyújtanak? Ez a szaki.biz, és ezzel még nincs vége. A jómódú szakemberek klubja: szaki.biz

szaki.biz
Mérlegképes könyvelő tanfolyam
Mérlegképes könyvelő tanfolyam
http://www.pallas70.hu/merlegkepes-konyvelo-tanfolyam

A Pallas 70 Oktatási és Vizsgaközpont a gazdasági és társadalmi környezet figyelembevételével állítja össze képzési kínálatát. Az intézmény oktatói szigorú szűrés után kezdhetik meg tevékenységüket. A felkészült szakembergárda mellett a tanfolyamainkon résztvevők számára biztosítjuk a tanuláshoz szükséges eszközöket és a biztonságos környezetet. A törvényi változások nyomon követésével folyamatosan frissítjük oktatási anyagunkat, legyen szó a tb vagy mérlegképes könyvelő tanfolyam segédleteiről.

www.pallas70.hu
Bbsitter - bébiszitter adatbázis
Bbsitter - bébiszitter adatbázis
http://bbsitter.hu

Bbsitter oldalunkat azért hoztuk létre, hogy összehozza a szülőket és a bébiszitteri munkát vállalókat. A bébiszitteri munkát keresők egy gyors regisztráció után már teljes jogú tagjai a közösségnek, így a bébiszittert kereső szülők már lehet, hogy aznap rátalálnak.

bbsitter.hu
Adó és járulék-elszámolás
Adó és járulék-elszámolás
http://hrberszamfejtes.hu/adobevallas-adotanacsadas/

Orosz Béla megbízható egyéni vállalkozó rengeteg szolgáltatást nyújt meglévő és új ügyfelei számára. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező könyvelő. Legyen szó adóbevallás, adótanácsadást, bérszámfejtés, munkaügyi/TB ügyintézés és sok egyéb pénzügyi szolgáltatásról. Segítek levenni a terhet a válláról, hogy ne legyen gondja a könyveléssel, ha kérdése van vegye fel velem a kapcsolatot űrlap segítségével. Segítek a Cafeteria rendszer elszámolásban, teljes körű HR ügyintézés. Hívjon bizalommal.

hrberszamfejtes.hu
Német nyelvtanfolyam tesztekkel
Német nyelvtanfolyam tesztekkel
http://www.nyelvtanulas-gyorsan.hu/nemet-nyelvtanfolyam

Haladó és kezdő nyelvoktatás Budapest és Gödöllői nyelvlaborban, a Nyelvtanulás-gyorsantól. Célunk az, hogy ne csak elméletben tudjon beszélni az idegen nyelveket. Így beszédközpontúság orientált a tanfolyam. Nincs olyan, hogy csoport, itt mindenkivel egyénileg foglalkozunk. Jelenleg angol, német, spanyol és magyar nyelven indítunk tanfolyamot. Vállaljuk, hogy biztos tudással tud neki vágni a külföldi munka, vagy a nyelvvizsgának. Oldalunkon lehetőség van online teszt kitöltésére, hogy megtudja milyen szinten áll és kezdheti a tanulást.

www.nyelvtanulas-gyorsan.hu
Kreatív bemutatkozás: Tedd névjegyre az önéletrajzodat!
Kreatív bemutatkozás: Tedd névjegyre az önéletrajzodat!
http://www.buddhaprint.hu/nevjegyek

A jó önéletrajz titka a figyelemfelkeltés, ám egy állásbörzén vagy más rendezvényeken, ahol állásra leshez nehézkes lehet az önéletrajz cipelése, ráadásul a személyes találkozás mellett nem is feltétlenül szükséges egy részletes leírás a szakmai múltadról. Ám könnyen kitűnhetsz a tömegből és az átlagos álláskeresők közül, ha kreatívan fogalmazod meg magadat, például névjegykártyára szerkeszted az önéletrajzodat! Ennek több előnye is van. Elsőként könnyen magadnál tarthatod, így bárkivel megoszthatod. Mivel a szűkös hely miatt csak a legfontosabb információkat tartalmazza, könnyen áttekinthető. Kapásból megjegyeznek, hiszen jó eséllyel Te leszel az egyetlen, aki névjegykártyán osztja meg a szakmai múltját. Végezetül a hagyományos önéletrajzok a válogatás után jó eséllyel a kukába kerülnek, míg egy névjegykártyát nem szokás kidobni, így akár évekkel később is felkereshetnek egy jó ajánlattal. A megvalósításban pedig készséggel áll rendelkezésedre a Buddha Print. ;)

www.buddhaprint.hu
Angol Önéletrajz
Angol Önéletrajz
http://www.angoloneletrajz.uk/

Angol önéletrajz írás profi módon, személyes konzultációval. Felmérjük a nyelvtudásodat egy konzultáció során, hogy ne fuss felesleges köröket, tudd milyen szinten állsz, megnézzük a tapasztalataidat, végzettségedet. Ez után készül el a profi angol önéletrajzod! Nem titok, hogy a legtöbben Angliai munkavállalás reményében fordulnak hozzánk, de bármely angol nyelvterületre tudunk önéletrajzot készíteni. Helyezkedj el gyorsabban, törj magasabbra!

www.angoloneletrajz.uk
Azonnal kezdhető munka Németországban Ausztriában és Svájcban
Azonnal kezdhető munka Németországban Ausztriában és Svájcban
http://euarbeit.info

Azonnal kezdhető munkák Svájcban. Honlapunkon találjon állást és vegye fel a kapcsolatot közvetlen a hirdetés feladójával. Nincs közvetítő, Ön az álláshirdetés feladójának írhat közvetlenül, és jelentkezhet a munkára. Töltse fel az Önéletrajzát, amit a munkaadók bármikor megnézhetnek, ha erre Ön ad engedélyt. Lépjen be a saját fiókjába ahol megnézheti az elmentett hirdetéseket, beállíthatja a hirdetésfigyelőt, elmentheti a hirdetéseket.

euarbeit.info
Monster.hu - Állás, karrier
Monster.hu - Állás, karrier
http://www.monster.hu/

A legjobb állás megtalálásában segít a Monster.hu! Az oldalon található állások több szempont alapján is kategorizálva vannak, pl. város, munkakör vagy munkáltató. Ezzel is elősegítve az állások közti keresést. De ez még nem minden. Az álláslehetőség szimpla böngészése mellett még az is sok segítséget jelenthet, ha felrakja az önéletrajzát a weblapra. Így a munkaadó hamarabb áttekintheti azt és válaszolni tud rá. Ezzel jelentősen gyorsítva az Ön álláskeresését. Egy jó karrier kiépítéséhez amúgy is elengedhetetlen az ilyesmi, szóval Monster.hu -n a sok állásajánlat mellé az önéletrajz megkreálására is talál tippeket. Minden állás részletes leírással rendelkezik, szóval tekintse át őket nagy figyelemmel!

www.monster.hu
Közvetítési díj nélkül végezhető külföldi munka Németországban
Közvetítési díj nélkül végezhető külföldi munka Németországban
http://nemetmunkahely.hu/

Kiváló német munkák, szállással, a diwa Personalservice GmbH hivatalos magyarországi képviselőjétől. Kiemelkedő fizetés, szakmai fejlődés és nyelvtanulási lehetőség - ezeket mind biztosítják munkavállalóik számára.

nemetmunkahely.hu
Német nyelvtanfolyam - Soter Nyelviskolában
Német nyelvtanfolyam - Soter Nyelviskolában
http://www.soternyelviskola.hu/nemet.html

Német nyelvtanfolyamainkon amelyek kezdőtől a felsőfokú nyelvvizsga előkészítőig, mind egyéni, mind csoportos oktatás keretében elérhetőek, fejlesztjük mind a négy nyelvi alapkészséget (írás, beszéd, szövegértés, hallás), de a fő hangsúlyt a szóbeli kommunikációs készségre helyezzük! A németed nem fog „magyarosan” szólni! Tanfolyamainkon nem csak a német nyelvet adjuk át, hanem − észrevétlenül − a nyelvet működtető logikát, gondolkodásmódot, szemléletet is! Így segítünk Neked, hogy ne fordíts folyamatosan, hanem németül gondolkodj, amikor németül beszélsz. Nem felejtjük el anyanyelvedet sem a német nyelvtanfolyamon! Miközben az a célunk, hogy németül gondolkodj és beszélj, folyamatosan számolunk azzal is, hogy magyar anyanyelvűként tanulod az idegen nyelvet. Biztosíthatunk, hogy a tipikusan „magyar nehézségekre, hibákra” jól bevált módszereink vannak!

www.soternyelviskola.hu
OKJ tanfolyamok és képzések
OKJ tanfolyamok és képzések
http://www.melyiksuli.hu/

A melyiksuli.hu egy olyan oktatásszervező és -közvetítő rendszer, amely elsősorban az iskolarendszeren kívüli képzési lehetőségeket rendszerezi, és a konkrét ajánlatokat ad a hallgatók számára. A melyiksuli.hu közvetlenül nem nyújt képzéseket. Az oldal teljesen ingyenes a hallgatók számára, mivel a közvetítői jutalékot az oktatási intézmények fizetik. A hallgatók ugyanazon kedvezményekre jogosultak, mintha közvetlenül az intézményeknél jelentkeznének, sőt a melyiksuli.hu-n keresztül további online kedvezményekben részesülhetnek. A honlapon több -féle OKJ-s szakközépiskolai képzés és OKJ-s felnőttképzés közt választhatunk. Az OKJ-s tanfolyamok mellett egyéb képzéseket is találunk. További információt a weblapon találhatunk a képzésekről.

www.melyiksuli.hu
Szakmai személyes márka építése.
Szakmai személyes márka építése.
http://www.palyamarketing.hu/

Amennyiben érdekel a szakmai személyes márka, énmárka, personal branding témakör, a palyamarketing.hu weboldalon jó helyen jársz! Itt minden olyan szükséges információt és segítséget megtalálsz, mellyel fellendítheted vállalkozásodat és egy magasabb szintre léphetsz a szakmai ranglétrán. Iratkozz fel a SzemélyesMarketingSzerda hírlevelekre, és tedd magad láthatóvá célközönséged számára!

www.palyamarketing.hu
Munkaközvetítés, oktatás - Gransol Kft
Munkaközvetítés, oktatás - Gransol Kft
http://gransol.hu/cnc-forgacsolo-cikksorozat-9-resz

Munkaerő közvetítés és kölcsönzés Magyarországon és az Unióban. Piacképes szakmák oktatása. Felkészítő gyakolratok munkavállalásra.

gransol.hu
Tanári állásajánlat - BeHappy Angol Nyelviskola
Tanári állásajánlat - BeHappy Angol Nyelviskola
http://www.behappynyelviskola.hu/allasajanlat

A BeHappy Angol Nyelviskolában lehetőség van főállású és részmunkaidős tanfolyamszervezői és tanári állásra jelentkezni. Munkatársaink vidámak, lendületesek és dinamikusak, sikereik szakmai tudásuknak, tapasztalataiknak és pozitív látásmódjuknak köszönhetők. Egyedi módszerrel tanítják az angolt, így a tanulók rugalmas időbeosztásban, egyéni haladási tempóval sajátíthatják el a nyelvet, saját céljaiknak megfelelően. Jelentkezz hozzánk, ha te is szeretnél fiatalos csapatunk tagja lenni, és illenek rád a pozíciók bármelyikében jelöltek! Látogasd rendszeresen weboldalunkat, mert bővülő tanulói létszámunk miatt folyamatosan keresünk új munkatársakat!

www.behappynyelviskola.hu
Flott Job - munkaerő kölcsönzés
Flott Job - munkaerő kölcsönzés
http://www.munkaerokolcsonzes-flottjob.hu/content/munkavallaloknak.html

A Kelet-Flott Kft. célja az ügyfeleknél időszakosan vagy folyamatosan fellépő, bármilyen típusú humánerőforrás szükséglet költséghatékony, rugalmas kielégítése, hogy Ön több időt fordíthasson a cége jövőjét befolyásoló szakmai kérdésekre. Ezen kívül a munkavállalóknak is segítséget nyújtunk önéletrajz és motivációs levél mintákkal és tanácsokkal ezek megírásához.

www.munkaerokolcsonzes-flottjob.hu
Hajópincér képzés állással - pincerakademia.hu
Hajópincér képzés állással - pincerakademia.hu
http://www.pincerakademia.hu/pincer-tanfolyam/pincer-kepzes/

A GMN Akadémia és korábbi jogelődje a Pincér Akadémia nagy hajós múlttal rendelkező szakértőket fog össze. Célunk, hogy a hajópincér képzésen keresztül használható tudást biztosítsunk a leendő folyami vagy tengerjáró hajókon dolgozó pincérek számára. Emellett több hajótársaság munkaerő igényét is kiszolgálva a jó tanulóink számára hajós állást is biztosítunk, így velünk biztos a siker!

www.pincerakademia.hu
Állástrend.hu
Állástrend.hu
http://www.allastrend.hu/

Állástrend állásportál ingyenes hirdetésfeladással, önéletrajz adatbázissal.

www.allastrend.hu
Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam
Pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam
http://penzugyi-szamviteli-ugyintezo.com

Pénzügyi és számviteli ügyintéző képzés országszerte, több nagyvárosban. A pénzügyi-számviteli ügyintéző tanfolyam felkészít a vállalkozások működésével összefüggő számviteli-pénzügyi feladatok elvégzésében való közreműködésre, részfeladatok elvégzésére. Látogasson el weboldalunkra és jelentkezzen online.

penzugyi-szamviteli-ugyintezo.com
Társadalombiztosítási ügyintéző szakképesítés
Társadalombiztosítási ügyintéző szakképesítés
http://tb-ugyintezo.com

TB-ügyintéző képzés és tanfolyam országszerte (Budapesten, Debrecenben, Győrben, Kaposváron, Miskolcon, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Pécsen, Szekszárdon, Szolnokon, Zalaegerszegen) kiváló előadókkal! Miért hasznos a társadalombiztosítási ügyintéző képzés? Mert nemzetgazdaságilag fontos terület. Misem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a képzés megkezdésének feltétele ugyan “csak" érettségi vizsga, de sok adószakértő és könyvelő is elvégzi a képzést. Jelentkezzen honlapunkon keresztül online!

tb-ugyintezo.com
Mérlegképes könyvelő szakképzés
Mérlegképes könyvelő szakképzés
http://merlegkepes-konyvelo-tanfolyam.hu

A Penta két képzési csomagot állított össze úgy, hogy az Ön szakmában való jártassági szintjének megfelelő, ütőképes szakképzésben részesüljön. A képzést támogató szakmai partnereknek köszönhetően olyan gyakorlati tudásra tehet szert, amellyel lekörözheti más képzőknél végző kollégáit! A nyitástól a zárásig le fog könyvelni egy céget "valódi" bizonylatok alapján, profi gyakorlati oktatóval. Nemcsak gyakorlatot szerez, hanem rendszerezi a megszerzett tudását is!

merlegkepes-konyvelo-tanfolyam.hu
Adótanácsadó OKJ tanfolyam
Adótanácsadó OKJ tanfolyam
http://adotanacsado-kepzes.com

Az adótanácsadó tevékenysége során jogosult vállalkozások, más jogi személyek és magánszemélyek adóival, adó jellegű kötelezettségeivel, költségvetési támogatásával összefüggő tanácsadásra, segítségnyújtásra, a kötelezettség teljesítésében és a jogok érvényesítésében való közreműködésre, továbbá az adóhatóságok előtti képviseletre. Adótanácsadó képzésünk országszerte, az alábbi városokban indul: Budapesten, Debrecenben, Győrben, Kaposváron, Miskolcon, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Pécsen, Szekszárdon, Szolnokon, Zalaegerszegen. Látogasson el honlapunkra és jelentkezzen Ön is! Kiváló kiegészítése ez a képzés a jogi, közgazdasági diplomának vagy a mérlegképes könyvelő szakképesítésnek.

adotanacsado-kepzes.com
Idősgondozás, szociális munka Angliában
Idősgondozás, szociális munka Angliában
http://www.idosgondozaslondonban.hu

Angliába, Londonba keresünk idősgondozókat. Munkavégzés helye Surrey megye illetve London. A gondozók naponta több gondozotthoz is ellátogatnak. Teljes munkaidős állás. Feltétel: angol nyelvtudás, legalább alap fok és jogosítvány. Jelentkezés angol nyelvű önéletrajzzal: info@idosgondozaslondonban.hu

www.idosgondozaslondonban.hu
Melyik önéletrajz a legjobb?
Melyik önéletrajz a legjobb?
http://karrierista.blog.hu/2013/08/05/oneletrajz_sablonos_vagy_egyeni_a_nyero

Külföldön és Magyarországon egyaránt vannak betöltetlen munkahelyek. Az állás megtalálása és megkapása azonban nehezebb lehet, mint maga a későbbi munka. Az állásinterjú még egy karrierista részére is tartogathat meglepetéseket, de az álommunka elnyerése is okozhat gondot. Mikor kapunk először fizetést és miből fedezzük a költségeinket? Melyik önéletrajz a legjobb?

karrierista.blog.hu
Ikron - HR modul
Ikron - HR modul
http://ikron.hu/hr

Néhány gombnyomással elérheti azt, hogy a dolgozói jelenlétekről, szabadságolásokról vagy eltávozásásokról naprakész információi legyenek. A toborzás-kiválasztás folyamatai egy kézben összpontosulhatnak. Nem kell többé HR-es céget alkalmaznia HR-es feladatainak ellátására. A HR szoftver segítségével növelheti cége hatékonyságát és megkímélheti munkatársait a HR-es munkálatoktól.

ikron.hu
Kreatív önéletrajz készítés. Kiemelkedő CV minta választék.
Kreatív önéletrajz készítés. Kiemelkedő CV minta választék.
http://www.cv-minta.hu/index.html

Legyen kreatív az önéletrajzod is! Elkészítjük professzionális megjelenésű, ikonokkal és infografikákkal gazdagított, elegáns önéletrajzod. Amivel kitűnhetsz az álláskeresők tömegéből. Karriered új szakasza kezdődik! CV minta választékunkban megtalálod az igényeidhez igazodó, személyiségedhez illő önéletrajzot.

www.cv-minta.hu
Opciós tőzsdei tanfolyam
Opciós tőzsdei tanfolyam
http://www.opcioguru.com/opcios-oktatas

Az OpcioGuru 5 éve foglalkozik opciós kereskedés oktatásával online és személyes formájában. Opciós tanfolyamainkon a gyakorlati oktatásra helyezzük a hangsúlyt, és nem csak az alapokat tanítjuk, hanem konkrét stratégiákat is. Előzetes opciós tapasztalat nem szükséges a 3 napos oktatáshoz, nálunk az elméletet és a gyakorlatot is megtanuljátok. Jelentkezhettek online bemutató webinárokra is.

www.opcioguru.com
Marketing képzés állatorvosoknak
Marketing képzés állatorvosoknak
http://allategeszsegugyimarketing.hu/szolgaltatasok/egeszsegugyi-marketing-k ...

Az egészségügyi marketing szemináriumok célja, hogy az egészségügyben dolgozók a tanfolyam elvégzésével olyan marketingszemléletet kapjanak, hogy utána magabiztosan merjenek belevágni saját vállalkozásukba, tudatosan tudják felépíteni saját praxisukat. A nap végére interaktív módon, közösen felépítünk egy virtuális rendelőt. A képzés után azonnal alkalmazható, komplex, kis cégek számára is elérhető és megfizethető marketing-megoldásokat kapnak, melyet saját maguk is képesek megvalósítani. A képzés árát befektetésnek kell tekinteni, ami rövidtávon megtérül a tanultak alkalmazásával.

allategeszsegugyimarketing.hu
Az első Online Iratmintatár
Az első Online Iratmintatár
http://www.iratmintatar.info

Töltse le cégének szükséges iratminát, jegyzőkönyvet, nyomtatványt vagy szabályzatot. Ne bajlódjon az elkészítéssel. Egy klikk és már kész is.

www.iratmintatar.info
Business Development Consulting Kft.
Business Development Consulting Kft.
http://cegkepviselet.sk/

Cégünk komplex szolgáltatásokat nyújt cégalapítás, céggondozás és cégképviselet terén Szlovákiában és Csehországban. Szolgáltatásaink a következők: cégalapítás Szlovákiában, Csehországban, és igény esetén Romániában, Lengyelországban és Szlovéniában, cégmódosítás, céggondozás és cégképviselet, könyvelés és adótanácsadás, jogi tanácsadás, honlap, mailbox, domain regisztráció, webhosting, valamint a társaság működésének támogatása (ingatlanközvetítés, adatbázis készítés, vállalati tanácsadás, piackutatás, online számlázás).

cegkepviselet.sk
Tanáácsok Önéletrajz íráshoz
Tanáácsok Önéletrajz íráshoz
http://www.tutimunkak.hu/az-ot-leggyakoribb-hiba-oneletrajziras-soran/

Írásunk az önéletrajz elkészítésekor leggyakrabban előforduló hibákról és azok kijavításról szól.

www.tutimunkak.hu
Budapesti munkavégzésre keresünk mobilbankárt
Budapesti munkavégzésre keresünk mobilbankárt
http://www.presztizskarrier.hu/hiteltanacsado-mobilbankar/

Profi mobilbankárt keresünk Budapesti munkavégzésre. 8 órás munkavégzés. Ha egy sikeres csapatba akarsz tartozni, jelentkezz most a linkre kattintva

www.presztizskarrier.hu
Kézíráselemzés
Kézíráselemzés
http://grafocus.hu/grafologia/

Kipróbálná, mit lát kézírásából egy profi grafológus? Weboldalamon Ön is kérhet személyre szabott grafológiai kézírás elemzést, mely kitér aláírásának elemzésére is. A grafológia olyan humán jellegű tudomány, amely a kézíráselemzés módszerén keresztül tárja fel a vizsgálat alanyának személyiségjellemzőit, képességeit, illetve aktuális pszichés és fizikai állapotát. A grafológia minden esetben objektív, pontos, megbízható és hiteles eredményt nyújt, mely sokat segíthet abban, hogy az ember külső szemmel is lássa önmagát, hatékonyan fejlessze önismeretét, és sikeresebb legyen az életben.

grafocus.hu
Könyvelés és könyvvizsgálat
Könyvelés és könyvvizsgálat
http://www.szapzs.hu/

Könyvelő cégünk 2002 óta pénzügyi feljegyzésekkel foglalkozik, munkánk során pontosan követjük egy vállalat, vállalkozás bevételeit, kiadásait, és az ezekről szóló adatokat folyamatosan bevezetjük egy hivatalos nyilvántartásba a beérkező számlák és más bizonylatok alapján. Célunk, hogy ügyfeleinknek teljes körű könyvelésre vonatkozó igényeit a lehető legmagasabb szakmai színvonalon kiszolgáljuk. Könyvelési szolgáltatásunkat teljes körű szakmai garanciával végezzük. Könyvelés mellett, szolgáltatásunk része, hogy ügyfeleink részére folyamatos tanácsadással szolgálunk, konzultációs lehetőséget biztosítunk, amellyel törekszünk az adófizetési kötelezettségek optimalizálására, adómegtakarításokra. A vállalkozással kapcsolatos teljes körű, a gazdálkodást is érintő tanácsadással szolgálunk a megfelelő döntések meghozatalának érdekében.

www.szapzs.hu
Folyamatfejlesztési képzés
Folyamatfejlesztési képzés
http://www.folyamatfejlesztes.hu

Csatlakozzon Ön is a XXI. századi haladó vezetők köréhez! Coaching programunkat azon cégeknek ajánljuk, akik belső folyamatfejlesztési szakembert kívánnak kiképezni. Szolgáltatási portfóliónk a folyamatfejlesztési területet teljesen lefedi, azaz stratégiaalkotást, szemléletformálást, tréningeket, tervezést, megvalósítást, validálást, fenntartást és végül a kiterjesztést is. Segítségünkkel felfedezheti a gyártásban rejlő költséghalmozó tényezőket, és kiiktatásukkal, azonos termelés mellett is profitábilisabbá válhat a vállalata, azaz mérhetően, érezhetően versenyképesebb lesz a cége! Ez nem költői túlzás! Ez számunkra a gyakorlat. A részletekért látogasson el honlapunkra.

www.folyamatfejlesztes.hu
Középfokú valutapénztáros szakképesítés
Középfokú valutapénztáros szakképesítés
http://www.valutapenztaros.com

Valutapénztáros képzés és tanfolyam országszerte (Budapesten, Debrecenben, Győrben, Kaposváron, Miskolcon, Nagykanizsán, Nyíregyházán, Pécsen, Szekszárdon, Szolnokon, Zalaegerszegen) kiváló előadókkal.

www.valutapenztaros.com
Vezetői coaching
Vezetői coaching
http://www.hegyinora.hu

Érdemes ellátogatnod a honlapunkra, ha a csapatodban problémák merültek fel, vagy egy új stratégián dolgoztok, és nehézségek támadnak annak megvalósításában. A coaching segít, hogy a megbízók később, sikerrel valósítsák meg projektjeiket, valós változásokat idézzenek elő egyéni, csoportos és szervezeti szinten egyaránt. Fő célunk, hogy a szervezetek és a vállalkozások közös munkánk során újra innovatív szervezetté fejlődjenek!

www.hegyinora.hu
Könyvelő kötelező továbbképzés
Könyvelő kötelező továbbképzés
http://www.penta.hu/merlegkepes-tovabbkepzes

Jelentkezzen mérlegképes könyvelő továbbképzésre a Penta Uniónál, ahol 16 órás továbbképzést biztosítunk profi oktatókkal, 300 oldalas tananyaggal, frissítővel és a Penta díjmentes szolgáltatásaival csak is Önnek! A továbbképzésen részt vevő adótanácsadók, adószakértők, okleveles adószakértők, könyvvizsgálók részére kreditpontokat biztosítunk. Adótanácsadók, adószakértők és okleveles adószakértők 18, a könyvvizsgálók pedig 6 kreditpontot kapnak.

www.penta.hu
Oldal leírása
allas.wyw.hu: Állás katalógus, állásajánlatok. Diákmunka, távmunka, álláskeresők, pályázatok, ösztöndíjak. Állás külföldön, fejvadászok, fórumok, önéletrajz.
Gyűjteményünkben 459 válogatott állás, munka témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 459 | Várakozó linkek: 29 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 252749