Tanácsadó irodák > Állás - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Tanácsadó irodák > 16 weboldal. Kategória leírása: Tanácsadó irodák, álláskeresés, átképzés, tanfolyamok, pályaválasztási tanácsok.

allas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

ePálya
ePálya
http://www.epalya.hu/

Pályatanácsadás, tanulás, munkaerőpiac, munka.

www.epalya.hu
Napra Forgó Rehabilitációs Kht.
Napra Forgó Rehabilitációs Kht.
http://www.napra-forgo.hu/

Tevékenységeinket az integrált foglalkoztatási rehabilitációs célkitűzés, valamint az ezt szolgáló munkatapasztalat-szerzés és munkavállalási tanácsadás összekapcsolása határozza meg.

www.napra-forgo.hu
MUFTI
MUFTI
http://www.c3.hu/~mufti/

MUFTI - Munkanélküli Fiatalok Tanácsadó Irodája. Állásajánlatok, pályaválasztási tanácsadás, átképzési lehetőségek, tanfolyamok.

www.c3.hu
Humanfield
Humanfield
http://www.humanfield.hu/site.php

Humanfield Tanácsadó Iroda

www.humanfield.hu
Aim to Please
Aim to Please
http://www.aimtoplease.hu/

Aim to Please Személyzeti Tanácsadó Iroda

www.aimtoplease.hu
ASIO Tanácsadó Iroda
ASIO Tanácsadó Iroda
http://www.asio.hu/

ASIO Személyzeti és Gazdaságpszichológiai Tanácsadó Iroda

www.asio.hu
Humanufaktúra - Emberi erőforrás tanácsadás
Humanufaktúra - Emberi erőforrás tanácsadás
http://www.humanufaktura.hu

Vállalkozásunk létrejövetelének célja, hogy a magyar munkaerőpiac szereplőinek segítsen feltérképezni és összhangba hozni, a rendelkezésre álló munkaerő keresletet és kínálatot valamint, hogy hatékony segítséget nyújtson a foglalkoztatáshoz kapcsolódó kérdésekben mind a munkaadóknak, mind a munkavállalók részére. Műszaki tanácsadásunk segítséget kíván nyújtani cégeknek, hogy megfeleljenek a kötelező jogszabályi feltételeknek, amelyek létezéséről gyakran nem is tudnak.

www.humanufaktura.hu
Csocsán fivérek
Csocsán fivérek
http://www.csocsan.hu/

Csocsán fivérek Vezetői Tanácsadó Iroda

www.csocsan.hu
Magyar fejlesztésű HR szoftver bevezetése
Magyar fejlesztésű HR szoftver bevezetése
http://www.i-hr.hu

Cégünk fejvadászok, HR tanácsadók számára készít és fejleszt HR szoftvert. A fejlesztés mellett tanácsadással és üzemeltetéssel kiegészítve nyújtunk komplex HR szolgáltatást.

www.i-hr.hu
Liberatus Személyzeti és szervezeti Tanácsadás
Liberatus Személyzeti és szervezeti Tanácsadás
http://www.liberatus.hu

Egy cég eredményeit az ott dolgozók hatékonysága határozza meg. Ha nem olyan személy tölt be egy adott posztot, aki arra a posztra a legrátermettebb, akkor ez rontani fogja a cég eredményeit. Közreműködésünk páratlan pozíciót biztosít egy ügyvezetőnek azáltal, hogy ellátja olyan hasznos információkkal az alatta dolgozókról, amelynek segítségével teljes körű betekintést kaphat az illető személyiségéről, emberi értékeiről, a munkához való hozzáállásáról, s hogyan viszonyul az illető másokhoz. Rávilágít, hogy egy adott személy milyen ki nem mondott problémákkal szembesül a munkavégzése során , s így van esély a kezelésére. Ezáltal minimálisra csökkenthető, akár a csalódások, akár a kudarcok mértéke. Továbbá, mivel egy cég vagy egy ügyvezető sikerét nagyban befolyásolja a beosztottak munkája, ezért ez a siker ezáltal biztosíthatóvá válik. Célunk vállalkozások, ügyvezetők sikerének a biztosítása.

www.liberatus.hu
Relokációs cég
Relokációs cég
http://www.expatserv.hu/hu

EST (Expatriates’ Services Trust) egyike Magyarország első relokációs szolgáltatásokat nyújtó cégeinek. Professzionális, tapasztalt csapatával relokációs és idegenrendészeti szolgáltatásokat nyújt magánszemélyek, multinacionális és magyar vállalatok számára. Több nyelven beszélő, szolgálatkész munkatársaink mögött sok év tapasztalata áll. Hatékony, proaktív módon intézzük az ügyeket, ezért az áttelepülés folyamata a lehető legrövidebb időn belül zajlik le. Gondoskodunk arról, hogy ügyfeleink folyamatosan tájékoztatva legyenek a relokációs folyamat során annak érdekében, hogy költözésüket a lehető legjobb módon tudják megtervezni.

www.expatserv.hu
Sikerdíjas Pályázatírás, Pályázati Tanácsadás
Sikerdíjas Pályázatírás, Pályázati Tanácsadás
http://www.palyazatiakademia.hu/f/palyazati-tanacsadas/

Sikerdíjas pályázatírási konstrukciónk által nem csak Ön érdekelt pályázatának pozitív elbírálásában, de cégünk is! Nyertes pályázat esetén az elbírálás után sem hagyjuk magára, a projekt teljes időtartalma alatt segítjük a megvalósításban!

www.palyazatiakademia.hu
Szakmai személyes márka építése.
Szakmai személyes márka építése.
http://www.palyamarketing.hu/

Amennyiben érdekel a szakmai személyes márka, énmárka, personal branding témakör, a palyamarketing.hu weboldalon jó helyen jársz! Itt minden olyan szükséges információt és segítséget megtalálsz, mellyel fellendítheted vállalkozásodat és egy magasabb szintre léphetsz a szakmai ranglétrán. Iratkozz fel a SzemélyesMarketingSzerda hírlevelekre, és tedd magad láthatóvá célközönséged számára!

www.palyamarketing.hu
Dr. Orosz János ügyvéd
Dr. Orosz János ügyvéd
http://www.oroszugyved.com/

Dr. Orosz János hivatalos weboldala. Az oldalon található elérhetőségek napra készek és mindig aktuálisak. A térkép menüpont alatt pontosan megtalálható az iroda székhelye.

www.oroszugyved.com
Business Development Consulting Kft.
Business Development Consulting Kft.
http://cegkepviselet.sk/

Cégünk komplex szolgáltatásokat nyújt cégalapítás, céggondozás és cégképviselet terén Szlovákiában és Csehországban. Szolgáltatásaink a következők: cégalapítás Szlovákiában, Csehországban, és igény esetén Romániában, Lengyelországban és Szlovéniában, cégmódosítás, céggondozás és cégképviselet, könyvelés és adótanácsadás, jogi tanácsadás, honlap, mailbox, domain regisztráció, webhosting, valamint a társaság működésének támogatása (ingatlanközvetítés, adatbázis készítés, vállalati tanácsadás, piackutatás, online számlázás).

cegkepviselet.sk
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
allas.wyw.hu: Állás katalógus, állásajánlatok. Diákmunka, távmunka, álláskeresők, pályázatok, ösztöndíjak. Állás külföldön, fejvadászok, fórumok, önéletrajz.
Gyűjteményünkben 459 válogatott állás, munka témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 459 | Várakozó linkek: 29 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 252749