Oktatás, továbbképzés, felnőttképzés > 2. oldal > Állás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Oktatás, továbbképzés, felnőttképzés > 2. oldal > 46 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Szociális asszisztens képzés - OKJ-s képzések
http://www.klasszisoktatas.hu/szocialis/kepzesek/93-szocialis-asszisztens.html

Szociális képzést keres, mellyel elhelyezkedhet gyermekjóléti, gyermekvédelmi intézményekben? Keresse fel oldalunkat a www.klasszisoktatas.hu-t, ahol bővebben olvashat szociális asszisztens képzésünkről. A szociális asszisztens képzés elvégzése során megtanulja, hogyan oldala meg a felmerülő szociális problémákat, jártasságot szerez a szociális munka adminisztrációjában, döntés előkészítésben, stb. A képzés 20 vagy 10 hónapig tart. A szociális asszisztens képzés után elhelyezkedhet családsegítő központokba, idősek otthonába vagy fogyatékosok otthonába. További információkért keresse fel weboldalunkat.

Szociális asszisztens képzés - OKJ-s képzések
Biztonsági őr álláslehetőségek
http://www.detect.hu

A Detect Üzleti Kommunikációs Kft 2003-ban alakult a Detect Bt több mint 10 éves tapasztalatára és kapcsolatrendszerére épülve, folytatva a társaság tevékenységét az ügyfelek magasabb szintű kiszolgálása érdekében. Cégünk biztosítja irodák, irodaházak, lakások és egyéb objektumok átfogó gyenge-, valamint erősáramú rendszereinek kialakítását. Az általunk forgalmazott terméktípusok, minőségükkel, megbízhatóságukkal és kedvező árukkal, Magyarországon már évek óta előkelő helyet töltenek be az irodai kommunikáció, a vagyonvédelem és a raktározástechnika területein.

Biztonsági őr álláslehetőségek
Tanfolyam.hu –tanfolyam adatbázis
http://www.tanfolyam.hu/

Tanfolyamok, képzések, továbbképzések, okj-s képzések és minden amit a tanfolyamokról tudni kell! Weboldalunkon több mint 150 féle tanfolyam és képzés található meg. A tematikus keresőink könnyű keresési lehetőséget biztosítanak az oldalra látogatóknak. Az okj-s képzések mellett oklevelet adó és hobbi tanfolyamok is megtalálhatóak a weboldalon. A legnépszerűbb és leghatékonyabb tematikus oktatási portál a tanfolyamok után érdeklődők számára.

Tanfolyam.hu –tanfolyam adatbázis
Német nyelvtanfolyam
http://www.euro-nyelviskola.hu/nemet-nyelvtanfolyam.html

Félintenzív és intenzív német nyelvtanfolyamok az Euró Nyelviskola jóvoltából!

Német nyelvtanfolyam
Sikertervezés tanfolyam
http://www.sikertervezes.com

Díjmentes tanfolyam és tanulmány: Iratkozz fel a 21 hetes, "Karrier, vállalkozás: ne szúrd el, inkább tervezd" című díjmentes e-mail tanfolyamra. A tanfolyamból megtudod, hogy mi az a 21 hozzáállás, amelyek ismerete és gyakorlatba ültetése maximális esélyt kínál előbb-utóbb az anyagiak akár exponenciális bővülésére is. Ha akarsz, letölthetsz majd egy díjmentes tanulmányt is: "Hogyan kezeld le azt az 5 gyilkos félelmet, ami miatt a legtöbb ember karrierje vagy saját vállalkozása kudarcra van ítélve. Ezért az illető megreked a középszerűség és fásultság szintjén ahelyett, hogy meredek ívű karriert futna be, vagy elindítaná és sikerre vinné a saját vállalkozását - mégpedig élvezettel és örömmel."

Sikertervezés tanfolyam
Masszor-tanfolyamok.hu
http://www.masszor-tanfolyamok.hu/tanfolyam/svedmasszor_tanfolyam

Masszőr tanfolyamainkat folyamatosan indítjuk. Gyógymasszőr, svédmaszőr, ITEC nemzetközi masszőr, sportmasszőr, lávaköves masszőr, talpmasszőr tanfolyamainkon magas szintű tudást szerezhet megfizethető áron! Budapesten és vidéken.

Masszor-tanfolyamok.hu
Kéz- és lábápoló, műkörömépítő tanfolyamok
http://www.mukoromepito-tanfolyam-kepzes.hu/

Cégünk már 10 éve szervez kéz- és lábápoló, műkörömépítő tanfolyamokat országszerte, ezalatt több ezer elégedett hallgatónk tett sikeres vizsgát. Mert bárhol is élsz, mi közel vagyunk hozzád! A tanfolyam ára magában foglalja a tankönyveket, a képzéshez szükséges eszközöket és alapanyagokat tartalmazó tanulócsomagot, így a tanfolyam ideje alatt nincs rejtett költség. Kedvező részletfizetési lehetőségeket kínálunk hallgatóinknak. A részletekért érdeklődj elérhetőségeinken! Oktatóink tapasztalt szakemberek, orvosok, akiktől hallgatóink a tanfolyam időtartama alatt mindenre kiterjedő elméleti és gyakorlati képzésben részesülnek. Kéz- és lábápoló, műkörömépítő tanfolyamot végzett és sikeres vizsgát tett hallgatóink EUROPASS bizonyítványt igényelhetnek.

Kéz- és lábápoló, műkörömépítő tanfolyamok
Angol Nyelvtanfolyam
http://www.bonusnyelviskola.hu/angol-nyelvtanfolyamok

Angol és egyéb nyelvtanfolyamok Budapesten a Bónus Nyelviskolában diákoknak és felnőtteknek!

Angol Nyelvtanfolyam
Fodrászképzés
http://www.clipsakademia.eu/fodrasz-kepzes.html

CLIPS Nemzetközi Fodrász iskolában világ színvonalú fodrász képzés, minőségi oktatás.Az oktatás rendszere a hagyományos fodrász képzési rendszert ötvözi az EU-kompatibilis, az igényesebb, ambiciózusabb tanulók igényeit is kielégítő oktatási renddel.A 12 hónapos fodrász képzés keretében az OKJ-s szakképzettség megszerzését tesszük lehetővé, de ennél sokkal több vár rád a CLIPS Akadémián!

Fodrászképzés
2007 Kapos Felnőttképző Kft - felnőttképzés
http://www.2007kapos.hu

Tanfolyamok, oktatás felnőttképzés az egész ország területén, magas színvonalon megfizethető árakon, kiválóan képzett, tapasztalt oktatókkal! Látogasson el weboldalunkra, ahol minden információt megkap a képzésekkel kapcsolatban! felnőttképzés, OKJ-s képzések, oktatás, átképzések, műkörömépítő és lábápoló képzések, kereskedelmi és vendéglátó képzések, masszőr kézések, ingatlanközvetítő és társasházkezelő tanfolyamok, fodrász és kozmetikus tanfolyamok, idegenvezető képzések, lakberendező és ékszerbecsüs képzések, egészségügyi és szociális tanfolyamok magas színvonalon, képzett, rutinos oktatókkal, megfizethető-elérhető árakon .

2007 Kapos Felnőttképző Kft - felnőttképzés
Felnőttoktatás - Gourmand
http://www.gourmand-iskola.hu/felnottoktatas

Az Europass bizonyítvány (az OKJ-s bizonyítvány kiegészítő része) iskolánkban igényelhető. Ezen bizonyítvány tartalmazza a sikeres vizsgával lezárult képzés tananyagát, az OKJ-s bizonyítvány szintjét és jellegét. Jelentősége, hogy a Magyarországon megszerzett bizonyítványt értelmezhetővé, értékelhetővé, s ezáltal felhasználhatóvá teszi az Európai Unió tagállamaiban.

Felnőttoktatás - Gourmand
OKJ tanfolyamok és képzések
http://www.melyiksuli.hu/

A melyiksuli.hu egy olyan oktatásszervező és -közvetítő rendszer, amely elsősorban az iskolarendszeren kívüli képzési lehetőségeket rendszerezi, és a konkrét ajánlatokat ad a hallgatók számára. A melyiksuli.hu közvetlenül nem nyújt képzéseket. Az oldal teljesen ingyenes a hallgatók számára, mivel a közvetítői jutalékot az oktatási intézmények fizetik. A hallgatók ugyanazon kedvezményekre jogosultak, mintha közvetlenül az intézményeknél jelentkeznének, sőt a melyiksuli.hu-n keresztül további online kedvezményekben részesülhetnek. A honlapon több -féle OKJ-s szakközépiskolai képzés és OKJ-s felnőttképzés közt választhatunk. Az OKJ-s tanfolyamok mellett egyéb képzéseket is találunk. További információt a weblapon találhatunk a képzésekről.

OKJ tanfolyamok és képzések
Zöldmarketing Szabadegyetem
http://www.zoldmarketing.hu

Mit szólnál hozzá, ha lenne egy hely, ahol megtanulhatod, hogyan szerezz új lendületet, motiváltabb csapatot és elégedettebb vevőket - a zöldmarketing megoldások alkalmazásával? A zöldmarketing segítségével tudatos vezetőként magabiztosabban irányítod majd cégedet, munkatársaid motiváltabban végzik munkájukat, vevőid drágábban is megveszik termékeidet, a cég jó hírneve pedig vállalkozásod piaci értékét növeli. Ha szeretnél velünk tartani, email-címed megadásával biztosítsd helyed a Zöldmarketing Szabadegyetem első évfolyamán!

Zöldmarketing Szabadegyetem
Online számvitel tanfolyam
http://www.szamvitelsuli.com

Otthonról feldolgozható, online vizsga felkészítő tanfolyam az alapok átismétlésétől kezdve egészen a vizsgafeladatokig! Akár még csak keresgéled a vizsgára való felkészüléshez a lehetőségeket, akár már a vizsgára készülsz – gyakorlatias módon sajátíthatod el a sikeres vizsgához szükséges tudnivalókat! A számvitelsuli tanfolyamon lépésről-lépésre mutatom be, hogyan készülhetsz fel a sikeres számvitel vizsgára, online módon, az internet segítségével, anélkül hogy el kellene menned otthonról. Megszerezheted mindazt a gyakorlati ismeretet, amire a felkészülés során szükséged lesz, és miközben tanulsz, a tudásod is bővül, és válsz egyre magabiztosabbá.

Online számvitel tanfolyam
Hello English Nyelviskola | Székesfehérvár
https://www.angol-nyelviskola-szekesfehervar.hu/

A Hello English Nyelviskola Célja, hogy ÖN valóban a saját tanulási tempójában, a saját képességeinek megfelelően tudjon tanulni, és folyamatosan fejlődve sikerélménye legyen az angol nyelvtanfolyam során, és a nyelvtanulás végére elérje az Ön által kitűzött célt. Szívesen segítünk Önnek is elérni az angol nyelvtudást! Hello English Nyelviskola Székesfehérváron: Nem kell csoportindulásra várnia, elkezdheti akár holnap! Saját tempójában tanulhat, mint egy magántanárnál, csak feleannyiért. Várjuk jelentkezését próbatanfolyamunkra!

Hello English Nyelviskola | Székesfehérvár
Hirdetések
Oldal leírása
allas.wyw.hu: Állás katalógus, állásajánlatok. Diákmunka, távmunka, álláskeresők, pályázatok, ösztöndíjak. Állás külföldön, fejvadászok, fórumok, önéletrajz.
Gyűjteményünkben 400 válogatott állás, munka témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 400 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 222983