Munkajog > Állás - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Munkajog > 16 weboldal. Kategória leírása: Munkajog, szabályok, munkaügy.

allas.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Munkajog.com
Munkajog.com
http://www.munkajog.com/

Munkajog.com - A munkajogról mindent.

www.munkajog.com
Felmondás.info - Ingyenes munkajogi tanácsadás
Felmondás.info - Ingyenes munkajogi tanácsadás
http://www.felmondas.info

Igazságtalanul akarják elküldeni Önt a munkahelyéről? Alapítványunk sikerre viszi a munkaügyi perét és Ön nem kockáztat egy fillért sem!

www.felmondas.info
Munkaidő naptár 2012
Munkaidő naptár 2012
http://munkaugyiblog.hu/data/news/115-13-MUNKAIDO-NAPTAR-2012_www.munkaugyib ...

Az elkészített Munkaidő naptár 2012-es verziója kiváló segítséget nyújt minden egyes munkaüggyel kapcsolatos számfejtési és időgazdálkodási munkálathoz. A Munkaidő naptár továbbá biztos alapul szolgál a munkaidőkeret alkalmazása esetén a keret óraszámok megállapításához, a heti pihenőnapok és munkaszüneti napok meghatározásához.

munkaugyiblog.hu
Munkajogi Információtár
Munkajogi Információtár
http://www.drnemes.hu/jogszabalyok/munkajog.htm

Munkajog - Jogi Információtár

www.drnemes.hu
a MunkaÜgyes
a MunkaÜgyes
http://www.munkaugyes.hu/

Több mint 15 éves szakmai múlttal és a vállalkozásokban szerzett tapasztalattal kínáljuk szolgáltatásainkat elsõsorban kis, és középvállalkozások részére. Ajánlatainkkal Ügyfeleink részére komplex, a munka világához kapcsolódó szolgáltatásokat biztosítunk. Biztosak vagyunk benne, hogy egy jól mûködõ és biztos alapokra támaszkodó vállalkozásnak alapvetõen ez az a terület - a munkaügy és a munkabiztonság - amit mindenképpen célszerû más, a szakszerûséget biztosító vállalkozásra bízni. Cégünk, több éve nyújt professzionális és vállalkozásbarát munkaügyi, munkajogi, munkavédelmi és forrás koordinációs szolgáltatást. Valamennyi vállalkozásnál kritikus kérdés a munkaügyi, munkavédelmi tevékenység, melynek folyamatos szakmai és munkajogi felügyelete, a munkaügyi perek, elmarasztaló munkaügyi ellenõrzések, illetve a munkaügyi konfliktusok elkerülését biztosíthatja.

www.munkaugyes.hu
Legfelsőbb Bíróság
Legfelsőbb Bíróság
http://www.lb.hu/

A Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bírósága

www.lb.hu
Munkaviszony jogellenes megszüntetése esetén jogi képviselet
Munkaviszony jogellenes megszüntetése esetén jogi képviselet
http://www.mohos-ugyved.hu/4193

Munkaügyi bíróság előtt jogi képviselet, munka ügyekben jogtanácsadás. munkaszerződés véleményezése.

www.mohos-ugyved.hu
Alkotmánybíróság
Alkotmánybíróság
http://www.mkab.hu/

Az Alkotmánybíróság az alkotmányvédelem legfőbb szerve. Feladata a jogszabályok alkotmányosságának felülvizsgálata, az alkotmányos rend és az Alkotmányban biztosított alapjogok védelme.

www.mkab.hu
Magyar Hivatalos Közlönykiadó
Magyar Hivatalos Közlönykiadó
http://www.mhk.hu/mhknew/intro.htm

Magyar Hivatalos Közlönykiadó

www.mhk.hu
Munkajogi tanácsadás
Munkajogi tanácsadás
http://www.bodnarugyvediiroda.hu/

A Bodnár Ügyvédi Irodája munkaviszonnyal kapcsolatos tanácsadást végez. Vállalja ezen túl munkaszerződések készítését, aktualizálását, továbbá peres és peren kívüli képviseletet nyújt munkaügyi jogviták során ügyfelei részére.

www.bodnarugyvediiroda.hu
Munkaügyi és HR iratminta portál
Munkaügyi és HR iratminta portál
http://www.hrdocshop.hu/

A HR DOC SHOP Magyarország első és egyetlen iratminta portálja, ahol a belépéstől a kilépésig az összes HR, munkaügy, tb és munkavédelmi iratminta, szabályzat letölthető!2012. július 1-napjától Új Munkatörvénykönyve lép hatályba, mely magával vonzza, bizonyos iratminták, szabályzatok változását is- tehát oldalunk használatával, kiküszöbölhető a fennakadás a munkaügyi dokumentumok kezelése során.

www.hrdocshop.hu
Munkaügyi Blog
Munkaügyi Blog
http://www.munkaugyiblog.hu

A BDO a világ ötödik legnagyobb könyvvizsgáló és professzionális tanácsadó hálózata. A munkaügyi blog célja, hogy hathatós segítséget nyújtson a munkaügyi kérdésekben, ezzel támogatva a napi munkáltatói döntések szakmai megalapozottságát. A munkaügyi blog szerzője Máriás Attila munkaügyi szaktanácsadó.

www.munkaugyiblog.hu
BDO Munkaidő Naptár 2013
BDO Munkaidő Naptár 2013
http://munkaugyiblog.hu/news_details/159/0/munkaido-naptar-2013

Letölthető a munkaügyi blogunkról a jövő évi munkaidő naptár. 2013-ban a törvényes munkarend szerint ledolgozható munkanapok száma 251, mely napi 8 óra alapulvételével meghatározott teljes munkaidő esetén 2008 munkaórát jelent. A törvényes munkarend szerinti munkanapokra eső munkaszüneti napok száma 10, vagyis a jövő évben minden munkaszüneti nap munkanapra esik. Ehhez jön még hozzá három munkanap áthelyezés, melyeket a 28/2012. (IX. 4.) NGM rendelet szabályoz a következők szerint: 2013. augusztus 19., hétfő pihenőnap, melyet 2013. augusztus 24-én szombaton dolgozunk le, 2013. december 7-e szombat munkanap, mely kapcsán 2013. december 24-én kedd pihenőnap lesz. 2013. december 27-i péntek szintén pihenőnap, melyet előzetesen 2013. december 21-én szombaton dolgozunk le.

munkaugyiblog.hu
Dr. Kollár Andor ügyvéd Szeged - munkajog
Dr. Kollár Andor ügyvéd Szeged - munkajog
http://kollarandor.hu/index.php?lang=hun&page=munkajog

Jogi tanácsot adok konkrét munkajogi kérdésekben. Ellátom Megbízóim képviseletét a munkaviszonnyal-, az ún. "kényszervállalkozással"-, a munkajogi felelősséggel-, valamint a munkaviszony megszüntetésével kapcsolatos jogviták peren kívüli- és peres úton történő rendezése során. Vállalom munkaszerződések, valamint egyéb foglalkoztatási jogviszonyok létrehozására irányuló szerződések szerkesztését/véleményezését.

kollarandor.hu
Munkavédelmi szolgáltatások
Munkavédelmi szolgáltatások
http://www.munkabiztonsaglap.hu

A MEBIZ Szolgáltató Bt kis, közepes és nagy vállalkozásoknak nyújt segítséget munkavédelmi és tűzvédelmi szabályzat elkészítésében. Célunk magas színvonalú szolgáltatás nyújtása a biztonságos és szabályosan működő munkakörnyezet kialakítása érdekében. Személyre szabott megoldásokkal és kedvező árakkal várjuk Önöket.

www.munkabiztonsaglap.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
allas.wyw.hu: Állás katalógus, állásajánlatok. Diákmunka, távmunka, álláskeresők, pályázatok, ösztöndíjak. Állás külföldön, fejvadászok, fórumok, önéletrajz.
Gyűjteményünkben 459 válogatott állás, munka témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 459 | Várakozó linkek: 29 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 252749