Hasznos tippek, tanácsok álláskeresőknek > 2. oldal > Állás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Hasznos tippek, tanácsok álláskeresőknek > 2. oldal > 17 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Tanácsadás cégvezetőknek
http://www.mywaycoaching.hu

F. Tóth Krisztina az üzleti döntéshozók magánéleti személyi edzője, a MyWay Coaching megalkotója szívügyének tartja, hogy sikeres vezetőként ne csupán irigylésre méltónak látszó életet élj: abban segít, hogy olyan boldog és kiteljesedett életed legyen, amire mindig is vágytál. Kiemelt érdeklődési területe az életközép-krízis (midlife crisis, MC), ez a kb. 37-45+ év közötti „váltó korszak”, amikor az ember életének egy láthatatlan felező-fordulópontjához ér. Ám az ebben rejlő veszély egyben új esélyt is kínál az élet második felének újradefiniálására. Kriszta abban segít, hogy olyan boldog és kiteljesedett életed legyen, amire mindig is vágytál.

Tanácsadás cégvezetőknek
Munkavédelmi szabályzat cégeknek és magánszemélyeknek
https://munka-vedelem.net/munkavedelem/munkavedelmi-szabalyzat/

A munkavédelem és a tűzvédelem területén tapasztalható elmaradásokat azonnal pótolni kell. Nemcsak a bírságok miatt, hanem egy esetleges munkabaleset elkerülésének érdekében is. A lehetséges veszélyekre kiterjedő szabályzat elkészítése és a megfelelő oktatás elengedhetetlen a kockázatok csökkentéséhez. Segítünk Önnek a hiányosságok pótlásában, sőt a kockázatértékelés készítését is ránk bízhatja. Kérheti ajánlatunkat vállaltirányítási rendszerek, többek között ISO 9001 szabvány bevezetésére is.

Munkavédelmi szabályzat cégeknek és magánszemélyeknek
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
allas.wyw.hu: Állás katalógus, állásajánlatok. Diákmunka, távmunka, álláskeresők, pályázatok, ösztöndíjak. Állás külföldön, fejvadászok, fórumok, önéletrajz.
Gyűjteményünkben 399 válogatott állás, munka témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 399 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 225722