Fejvadászok, tanácsadók > 4. oldal > Állás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fejvadászok, tanácsadók > 4. oldal > 62 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Evans Személyzeti Tanácsadó Kft.
http://www.evans-hr.com/

Az Evans Kft. - jogelődjeinek köszönhetően - több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik, mellyel szívesen áll az igényes munkáltatók rendelkezésére. Bővebb információért kérem, keresse fel honlapunkat!

Evans Személyzeti Tanácsadó Kft.
Armentum Tanácsadó Iroda
http://www.armentum.hu/

Munkaerő közvetítés, személyzeti tanácsadás, szűrés-tesztelés, fejvadászat egyszerűen, gyorsan!

Armentum Tanácsadó Iroda
Direkt keresés
http://www.t-hr.hu/

Direkt keresés munkalehetőségek és állásajánlatok között a T-HR segítségével! Ha munkát szeretnél találni, ez az a hely, ahol a leggyorsabban és a legkönnyebben találhatsz

Direkt keresés
Client First
http://www.clientfirst.hu/?id=71

Client First Consulting Kft.

Client First
eSense
http://www.esense.hu/

eSense - Munkaerő kölcsönzés

eSense
Work Force Kft.
http://workforce.hu/

A Work Force Kft. több éves tapasztalattal, országos hálózattal van jelen a humánerőforrás szolgáltatás magyarországi piacán.

Work Force Kft.
Humantech
http://www.humantech.hu/

Humantech - Integrated HR Solutions

Humantech
SmarthHR Solutions
http://www.smarthr.hu/

Munkaerőközvetítés, fejvadászat, tréning, állás, HR, karrier, felnőttképzés.

SmarthHR Solutions
Talentselection
https://www.talentselection.hu/

A PerforMAN Quality Executive Search Talentselection divízióját megbízóink azon igénye hívta életre, hogy a már megtalált vezetőik számára tehetséges, jövőbeli vezető-utánpótlás szakembereket találjunk. Tőlünk megbízóként a vezető keresési üzletágunknál megszokott partnerségen alapuló minőségi HR-szolgáltatásokra, jelöltként személyes figyelemre és személyre szabott támogatásra számíthat.

Talentselection
PerforMAN Quality Executive Search
http://www.performan.hu

A PerforMAN csoport 2003-ban alakult azzal a céllal, hogy alapítói vezetői és HR-tanácsadói tapasztalataira alapozva hozzanak létre egy magas minőségű szolgáltatások nyújtására képes tanácsadói szolgáltatóközpontot. Névválasztásunk is ezt a törekvésünket tükrözi. Megalakulásunk óta magasan képzett és tapasztalt munkavállalók keresését és kiválasztását végezzük elsősorban vezetői vagy specialista pozíciókba. Mára e terület mellett vezetőkeresési munkánkat kiegészítő, de attól elkülönülten működő TalentSelection divíziónk is kialakult. Itt munkatársaink elsősorban közvetlen vezetőtámogató, beosztotti és utánpótlás munkatársak keresését és kiválasztását végzik. Kiemelt figyelmet fordítunk jelöltjeink pályázati sikerességének fejlesztésére is (karriertréner). Keresés-kiválasztási projektjeink mellett a felsővezetők, cégvezetők számára nyújtunk személyre szabott tanácsadást ahhoz, hogy vezetői céljaikat könnyebben elérhessék.

PerforMAN Quality Executive Search
Effektif Solutions
http://www.effectif.hu/

Effektif Solutions - Erőforrások hatékonyságának elemzése és fejlesztése.

Effektif Solutions
Man at Work Kft.
http://www.manatwork.hu

Veszprémi székhelyű - elsősorban a nyugat-magyarországi régióban - személyzeti tanácsadással (munkaerő-közvetítés, -kölcsönzés, fejvadászat stb.) foglalkozó vállalkozás vagyunk. Álláskeresőknek szolgáltatásaink ingyenesek (tanácsadás, állásajánlatok stb.)! A munkavállalók, álláskeresők részére sokféle munkát ajánlunk, és olyan módszereket, melyekkel értékesebbé, kelendőbbé és sikeresebbé válhatnak a munkaerőpiacon.

Man at Work Kft.
Schönherz Informatikai Stúdió
https://schonherz.hu/partnereknek/

Schönherz Informatikai Stúdió - Informatika felsőfokon.

Schönherz Informatikai Stúdió
Soproni állások az Origo-Sánta kínálatában
https://www.jobbjob.hu/

Soproni állást keres? Tekintse meg az Origo-Sánta ajánlatait és jelentkezzen a kiválasztott állásra azonnal, online. Ha elképzeléseinek egyik soproni állás sem felel fel, küldje el önéletrajzát és értesítjük, amint megfelelő ajánlat érkezik nyilvántartásunkba.

Soproni állások az Origo-Sánta kínálatában
Workcenter Munkaerő-Közvetítő Iroda
http://workcenter.hu/

A Workcenter Munkaerő - Közvetítő Iroda azzal a céllal alakult, hogy a humánforrás területen felmerülő szükségletek rugalmas kezelésére kínálja szolgáltatásait, melyek leveszik a „HR kihívást" a cégek válláról, biztosítva ezzel, hogy a vállalatok saját szakterületükön, iparágukon belül még hatékonyabban működhessenek. Fejlődésünket és sikereinket elsősorban annak köszönhetjük, hogy Partnereink igényeit minőségileg és mennyiségileg is igyekszünk minimális határidővel, maximális hatékonysággal teljesíteni. Küldetésünk: Minőségi megoldás, humán erőforrás területét érintőkérdésekben Növelni a szervezeti hatékonyságot Optimalizálni az emberi erőforrások költségszerkezetét Idő és költségszükségletek csökkentése Irodánk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja partnereinek: Diákmunka Munkaerő-kölcsönzés Munkaerő-közvetítés, keresés (külföld-belföld) Fejvadászat, vezető kiválasztás Try and hire Outsourcing Munkaügyi átvilágítás (audit)

Workcenter Munkaerő-Közvetítő Iroda
Hirdetések
Oldal leírása
allas.wyw.hu: Állás katalógus, állásajánlatok. Diákmunka, távmunka, álláskeresők, pályázatok, ösztöndíjak. Állás külföldön, fejvadászok, fórumok, önéletrajz.
Gyűjteményünkben 405 válogatott állás, munka témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 405 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 225775