Diákmunka > 2. oldal > Állás - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Diákmunka > 2. oldal > 27 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
MUFTI
http://www.c3.hu/~mufti/

MUFTI - Munkanélküli Fiatalok Tanácsadó Irodája. Állások, munkalehetőség, átképzés.

MUFTI
Diákmunka | Diákmunka-közvetítés
http://www.sendo.hu

Sendo Kft. Diákmunka-közvetítés, főbb profilunk: diákmunka, diákmunka szórólapozás, diákmunka kérdőívezés, diákmunka piackutatás és Hostess diákmunka.

Diákmunka | Diákmunka-közvetítés
Diák - Meló Miskolc
http://www.diakmelo.hu/

Ezen oldalakon az iskolaszövetkezettel, diákmunka közvetítéssel kapcsolatos informácíók érhetők el.

Diák - Meló Miskolc
Diákmunka állásajánlatok - Jobinfo.hu
http://www.jobinfo.hu/munka/Diakmunka-reszidos-munka

Számos aktuális diákok által is végezhető állásajánlat és diákmunka közül válogathatsz a Jobinfo.hu álláskereső oldalon.

Diákmunka állásajánlatok - Jobinfo.hu
Babysitter és Au pair állások
http://www.babaklub.com/index.php?id=11

Jelentkezési feltételek - ha még nincs szakirányú végzettséged: * Betöltött 16. életév * Minimum általános iskolai végzettség végzettséggel rendelkezőknek: * 16 és 60 év közötti életkor * legyen valamilyen szakképzettséged (csecsemőgondozó, tanár, óvodapedagógus, babysitter, dajka, gyermekfelügyelő stb..) Elhelyezkedést biztosítunk * Családoknál, gyermekmegőrzőkben, szállodákban, * Óvodákban, bölcsődékben, játszóházakba, esküvőkön, rendezvényeken * Budapesten illetve Magyarország egész területén, továbbá * Anglia, Hollandia, Belgium, az USA, Ausztria, Írország, Németország, Spanyolország, Svájc, Franciaország, Skócia, Olaszország ...

Babysitter és Au pair állások
Diákmunka
http://www.melo-depo.hu

A Meló-Depó 2000 Iskolai Szövetkezet többéves szakmai tapasztalattal rendelkezik diákmunka szervezés területén. Alkalmi és folyamatos munkalehetőségek nappali tagozatos diákok részére Csongrád, Bács-Kiskun, Fejér és Pest megyében. Irodáink: Budapest, Szeged, Dunaújváros, Kecskemét, Kiskunhalas

Diákmunka
Diákmunka | Diákunió
http://www.diakunio.hu

Diákunióval a diákmunka már többet ér. Ez egy olyan szövetség, amelybe a belépés mindenki számára előnyös. Hogy miért? Látogasson el oldalunkra és olvassa el a részleteket.

Diákmunka | Diákunió
Diákmunka hirdetések
https://allas-munka.aprohirdetes.biz/diakmunka-mid-334

Nyári munkák, szórólapozás, árufeltöltés és sok más munkalehetőség diákok számára. Ha munkát keresel, látogass el oldalunkra és adj fel ingyenes álláshirdetést.

Diákmunka hirdetések
Diák munka az ország egész területén
http://job-force.hu/

Diákszövetkezet Budapest - nálunk rád is vár egy bejelentett állás! Ha már régóta a megfelelő diák munka után kutatsz, de a Job-Force diák szövetkezet oldalán még nem próbálkoztál, itt az ideje jelentkezned! Szórólapozás, árufeltöltés, telefonos, hostess és gyakornoki munkák minden mennyiségben, kizárólag bejelentett munkaviszonyban, magas fizetésért! Mi megtaláljuk azt a diákmunkát, ami neked kedvez! Diákmunka Budapest - mire vársz még? A munkáért is meg kell dolgozni! Írj nekünk, vagy hívd ügyfélszolgálatunkat!

Diák munka az ország egész területén
Jobozz.hu diákmunka
http://www.jobozz.hu/

A diákmunka keresése során fontos az, hogy hol és milyen jellegű munkát kínálnak az iskolaszövetkezetek. Diákként így érdemes olyan diákmunkát vállalni, amely segítségével megfelelő zsebpénzt és karrieralapot biztosít magának egy nappali tagozatos, vagy passzív féléves tanuló. Fontos lehet még az is, hogy mennyire alkalmazkodik egy munka a tanrendhez, mivel diákként első sorban az iskolai tanulmányok a fontosak. Ha sikerül megtalálnunk azt a diákmunkát, amely ideális számunkra, akkor az olyan folyamatokat indít el, amely a későbbiek folyamán biztos karriert jelenthet számunkra. Találd meg te is a számodra legmegfelelőbb állást a jobozz.hu diákmunka kereső segítségével, mivel így könnyedén elérheted céljaidat a tapasztalatszerzés és megbecsülés rögös útján.

Jobozz.hu diákmunka
Biztos Kész
http://biztoskesz.hu/

A Biztos Kész munkaerő szervező központ Budapesten és Szegeden is üzemeltet irodát, valamint az ország egész területén hirdet megbízható állásokat. Az iroda különlegessége, hogy egyszerre foglalkozik diákmunkákkal, teljes állású vagy részmunkaidős felnőtt munkákkal, illetve nyugdíjasok számára is ideális részmunkaidős állásokkal. Korosztálytól és képesítéstől függetlenül tudnak segíteni a dolgozni vágyóknak.

Biztos Kész
Aktuális diákmunkáink - Y Generáció
https://ydiak.hu/aktualis-diakmunkaink

Te is az Y generáció tagja vagy? Ne habozz, keresd fel a Y Generáció Iskolaszövetkezetet, és böngéssz változatos diákmunka kínálatunkban! A mi dolgunk az, hogy megtaláljuk számodra a tökéletes diákmunkát, ami korrekt fizetést, suli mellett vállalható munkaidőt és tartható feltételeket biztosít számodra. Keress meg minket!

Aktuális diákmunkáink - Y Generáció
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
allas.wyw.hu: Állás katalógus, állásajánlatok. Diákmunka, távmunka, álláskeresők, pályázatok, ösztöndíjak. Állás külföldön, fejvadászok, fórumok, önéletrajz.
Gyűjteményünkben 399 válogatott állás, munka témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 399 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 3 | Linkre kattintás összesen: 222976